UPDATE: Scandal între Ion și Ionel! Unul dintre ei a înfipt cuțitul ...

UPDATE ORA 14:00

Cei doi locuiesc în aceeași curte, dar în case diferite. Se pare că astăzi, fiul bărbatului ar fi venit peste acesta în casă, iar omul, în vârstă de 62 de ani, l-a înjunghiat în ambele picioare pe tânăr. Din fericire, rănile suferite nu îi pun viața în pericol. Acesta a refuzat transportul la spital.

În schimb, o ambulanță l-a transportat pe bătrânul de 62 de ani la spital, pentru o evaluare psihologică.

UPDATE ORA 12:45

Din primele date, scandalul ar fi pornit între un bărbat și fiul acestuia. Cei doi, Ion și Ionel, de etnie romă, susțin anchetatorii, sunt cunoscuți în localitate pentru scandalurile pe care le isca după ce consumă alcool. De la ceartă s-a mai ajuns, în nenumărate rânduri, și la bătaie. De aceasta data, cei doi s-au cherchelit și s-au luat la harță, iar tatăl si-ar fi rănit fiul la picior, cu un cuțit. Polițiștii continuă cercetările.

Un bărbat de 32 de ani a fost înjunghiat, în urmă cu puțin timp, în localitatea argeșeană Ratesti. Tânărul este rănit la picior.

O ambulanță a SAJ Argeș a fost solicitată în sprijinul bărbatului. De asemenea, polițiștii se deplasează la  fața locului pentru a stabili în ce împrejurări s-a petrecut incidentul.

Revenim.