UPDATE! ACUM ÎN ARGEȘ! Cetăţean ceh rănit! Maşină răsturnată!

UPDATE: Bărbatul de origine cehă a fost scos din râpă şi stabilizat. Acesta o să fie transportat cel mai probabil la spitalul din Curtea de Argeş.

UPDATE: Şoferul maşinii care s-a răsturnat în râpă este de origine cehă. Acesta este singura victimă iar starea este semi-conştiență, având mai multe răni în zona toracelui, capului şi umărului. Maşina cetățeanului ceh făcea parte dintr-un grup de zece maşini care făceau off-road în zonă. În momentul în care s-a răsturnat cu maşina, şoferul a reuşit să iasă din autoturism. 

Din cauza drumului inaccesibil, ambulanța nu poate ajunge la victimă. Câțiva localnici şi polițişti încearcă să-l aducă pe şofer la drumul principal pentru a fi preluat de medici şi transportat la spital.

UPDATE: Versiunea neoficială spusă de trei localnici este următoarea: Mai multe mașini făceau un traseu de off-road undeva în zona Turburea de la Corbeni, una dintre mașini s-a rostogolit de mai multe ori și ar exista o singură persoană rănită care va fi transportată până la stradă de unde să o poată prelua ambulanța.

În urmă cu câteva minute, un bărbat a anunțat, printr-un apel la 112, că în zona Arefu, un autoturism de teren s-ar fi răsturnat într-o râpă. Se pare că mai multe autoturisme off road urcau pe un drum forestier, în zona Molivișu și unul s-ar fi răsturnat. De la Pitești au plecat un echipaj de terapie intensivă mobilă și un modul de descarcerare, iar de la Curtea de Argeș mai multe ambulanțe. Este pregătit să intervină și un elicopter în caz de nevoie.

Este posibil ca în autoturismul respectiv să se afle mai multe persoane de cetățenie străină. 

Revenim!