Acum în Argeș! Accident cu o victimă la Lunca Corbului!

Update :

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 27 de ani, din Comuna Optași Magura, județul Olt, care conducea un autoturism pe DN 65, din direcția Pitești către Slatina, pe fondul oboselii, într-o curbă periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în lăstărișul de pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma evenimentului, un bărbat de 25 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit și transportat la spital, cu diagnostic preliminar de traumatism cranio-cerebral.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Update :

Victima este pasagerul care a suferit un traumatism cranio-cerebral și acuză dureri costale. 
Acesta a fost preluat de către echipajul SMURD, a primit îngrijiri medicale și este transportat la spital.


În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier, un autoturism a ieșit în afara carosabilului, la Lunca Corbului, Mîrghia. Se pare că există o victimă neîncarcerată.

La fața locului intervine secția de pompieri Costești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor. 

Din primele informații aflăm faptul că ccidentul s-a soldat cu o victimă care a suferit un traumatism cranio facial, traumatism cranio cerebral și dureri costale.

 

Intervenția este in desfășurare, revenim cu detalii.


Sursa: ISU Argeș