(video) Mașină făcută praf! S-a izbit de un tir

UPDATE:

Din primele cercetări ale polițiștilor reiese că șoferul mașinii care s-a răsturnat a dat cu spatele de pe un podeț, a ieșit în stradă, autoturismul fiind lovit de tir.

UPDATE:

Un autoturism a fost complet distrus după ce s-a lovit de un tir și s-a răsturnat apoi într-un șanț din beton. Accidentul s-a petrecut pe Drumul Național 7, Pitești - Râmnicu Vâlcea, în localitatea Bascov din Arges. Șoferul mașinii a ieșit singur, dar este rănit și a fost preluat de o ambulanță pentru a fi dus la spital. Mașina este însă complet distrusă. Din cauza accidentului traficul în zonă a fost îngreunat. Polițiștii au deschis o anchetă si din primele informații se pare că accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptări vitezei la condițiile de drum; afară ningea și strada era uda. Dupa o jumătate de ora, la numai câteva sute de metri, încă un autoturism de teren a intrat în șanțul din beton și a fost nevoie de un utilaj de mare tonaj pentru a-l scoate.

Un accident rutier a avut loc, in urma cu puțin  timp, in localitatea Valea Ursului. Din primele informații, sunt implicate un tir și un autoturism. Se pare că o persoana este ranita. Spre locul evenimentului se deplasează pompierii cu o autospeciala si o ambulanța a SAJ Argeș.