VIDEO! Țiganii nu mai vor să fie conduși de țigani

UPDATE: În cadrul ședinței de astăzi de la Consiliul Local, romii au cerut ca Nicolae Pavel să nu mai fie admnistratorul blocului Coremi. Aceștia sunt supărați pe fostul administrator, dar și pe conducerea Primăriei Pitești. Nu mai vor ca N.Pavel să le fie administrator.

Scandalul de la blocul Coremi continuă la Primăria Pitești. Romii se acuză între ei de mulți ani, fiind vizat fostul administrator al blocului, Nicolae Pavel. Acesta este acuzat de romi că îi șantajează și că se crede stăpânul acestora.

CITEȘTE ȘI ... Află când se va finaliza depozitul de carburanți de la Arpechim!


Peste 50 de romi au venit la Primăria Pitești, iar cinci dintre ei au fost primiți în sala de conferință la sedința de Consiliul Local pentru a discuta acestă problemă. Între timp, romi au plecat din fața primărie, dar cei cinci reprezentanți așteaptă să discute cu administrația.
La blocul Coremi, construit de Primărie și dat romilor din Pitești, oamenii se împart în două tabere: cei care sunt de partea administratorului Nicolae Pavel și cei care nu îl mai vor pe acesta aducându-i acuzații grave.