Bărbat dispărut de o săptămână - găsit spânzurat

UPDATE:

Bărbatul găsit spânzurat în această dimineață a fost identificat. Se confirmă faptul că este vorba de Ion Adrian Joița, cel care a dispărut în urmă cu o săptamână de acasă.

UPDATE:

Ion Adrian Joița, bărbatul care se presupune că ar fi fost găsit spânzurat în această dimineață într-o zonă împădurită din apropierea locuinței sale, a plecat de acasă voluntar în dimineața zilei de 14 septembrie. Cu o seară înainte, omul, șofer la o firma de distribuție, a intrat cu mașina de serviciu într-un pom. Incidentul s-a petrecut în localitatea Moșoaia. Bărbatul a lăsat mașina acolo și s-a dus acasă. In dimineața zilei următoare, mama bărbatului, care locuia împreună cu acesta, a gasit patul din dormitorul fiului său făcut, dar nici urmă de acesta. Văzând că nu se întoarce acasă, l-a sunat. Nu i-a răspuns nimeni. Femeia i-a găsit telefonul lângă autoturismul lovit. Gandindu-se la ce e mai rău, l-a căutat disperată timp de două zile. Nu i-a det urma și a alertat polițiștii. Nimeni nu a aflat vreo veste cu privire la bărbatul disparut pană în această dimineață, când un vecin al lui Adrian a făcut macabra descoperire. Trupul găsit atârnând într-un copac e într-o stare avansată de putrefacție, dar vecinul susține că pare a fi vorba despre Adrian. Rămâne ca anchetatorii să stabilească dacă bărbatul mort e cel dispărut.

UPDATE:

Persoana care a făcut macabra descoperire crede că ar fi vorba despre vecinul său,  dat dispărut de acasă în data de 16 septembrie. 
Din cauza mirosului, omul nu s-a apropiat foarte mult de locul tragediei ( pădurea din apropierea locuinței dispărutului).

Se așteaptă ca anchetatorii să facă cercetări și să stabilească dacă într-adevăr este vorba de Joița Ion Adrian. 
 

VEZI povestea aici!.

Descoperire macabră în localitatea argeșeană Moșoaia, zona Curături. Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost găsit spânzurat. Vecinul care l-a găsit atârnând in ștreang pe argeșean a sunat de urgență la 112. La fața locului se deplasează atât un echipaj al ambulanței SAJ Argeș, dar și politiștii. Revenim.