Percheziționați pentru furt de oi, descoperiți cu țigări de contrabandă

UPDATE:

Conform comunicatului, trei bărbati au fost duși la audieri la Sibiu, urmând ca dosarul referit la țigarile gasite la unul dintre suspecți să fie instrumentat de polițiștii argeșeni. În plus, au mai fost gasite și alte probe pe care anchetatorii urmează să le analizeze.

În dimineața zilei de 5 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș au acordat sprijin polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, la efectuarea a patru activități de percheziție domiciliară pe raza localităților Stoeneşti, Valea Mare și Mioarele, la locuințele unor persoane bănuite de infracțiuni de furt.
În cadrul activităţilor, la locuinţa unui bărbat de 24 de ani, din comuna Stoeneşti, au fost identificate 440 de ţigarete a căror proveniență legală nu a putut fi justificată.
 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de contrabandă, iar ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.
Au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, pe numele bărbatului de 24 de ani şi a altor doi, cei în cauză fiind conduşi la sediul I.P.J. Sibiu.

 

CITEȘTE ȘI ... (video) S-a întors de la cumpărături și și-a găsit soția moartă! Căzuse de la nivelul nouă

UPDATE:

Percheziţii au loc la locuinţele a patru fraţi, cu vârste între 24 şi 48 de ani, din comuna Mioarele satul Suslăneşti. Aceștia sunt crescători de animale, oi şi vaci, deținând propria fermă. Sunt suspecți că ar fi sustras mai multe oi de pe raza județului Sibiu.

Cei patru frați, cunoscuți drep Haiducii, au mai fost cercetaţi într-un dosar penal tot pentru furt de animale, în noiembrie 2015. Atunci erau acuzaţi că au furat o turmă de peste 200 de oi din judeţul Braşov, fiind prinşi pe DN 73 când duceau animalele la Suslăneşti. 

Mai multe percheziții au loc, la această oră, în Argeș, în zona Câmpulung. Sunt vizate mai multe persoane care au furat animale, și anume oi. Se pare că suspecții sunt cunoscuți ca având antecedente.

CITEȘTE ȘI ..Caz halucinant în România! Șoferi de ambulanță, bănuiți de moartea pacienților

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru Sursata.ro că: ”Polițiștii din Sibiu, sprijiniți de Poliția Municipiului Câmpulung și polițiștii luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, participă la mai multe percheziții efectuate pe raza municipiului, în zona Suslănești. Persoanele vizate au antecendete.”

Revenim!