ACUM! Video - Paradă militară la Mioveni! Mesajul primarului Ion Georgescu

În orașul Mioveni a început parada militară ce marchează sărbătoarea Zilei Naționale a României.


Zeci de militari, oficialități și cetățeni ai orașului s-au strâns în Centrul Civic al Mioveniului pentru a celebra 98 de ani de la Marea Unire.
Fanfara răzbește printre aplauzele spectatorilor, iar coroanele au fost depuse la monumentul aplasat chiar în inima orașului.

CITEȘTE ȘI ... FOTO! Azi este Ziua Națională - La mulți ani, argeșeni! La mulți ani, România!

 România sărbătorește astazi 98 de ani de la Marea Unire. Echipa Sursata.ro ureaza tuturor romanilor "La multi ani!" de Ziua Nationala a Romaniei, indiferent unde sunt ei.
1 Decembrie 1918 a fost momentul hotărâtor în istoria neamului nostru în care țara noastra și-a reintregit granitele și s-a îndeplinit dorința românilor de a trai liberi si uniți.
În fiecare an la Bucuresti, în orasul unirii, la Alba Iulia la Catedrala Reintregirii sau Încoronarii, dar și în toate orașele mari din întreaga tara au loc parade militare, manifestari culturale și ceremonii prilejuite de aniversarea acestei zile, evenimente care îi aduc alături pe românii de pretutindeni.

Reamintim că în această dimineață, 20 de cupluri, care sărbătoreau 50 de ani de căsătorie, au fost premiate pentru fidelitatea şi înţelepciunea de care au dat dovadă în jumătatea de secol petrecută împreună.

 

(sursa video Mioveni Arges)