ACUM! GALA AOA 2016! Numele lui Constantin Stroe - aplaudat la scenă deschisă!

ACUM! GALA AOA 2016! Numele lui Constantin Stroe - aplaudat la scenă deschisă!La această oră are loc evenimentul anual, reprezentativ pentru mediul de afaceri.

În aceste momente, Sala Diamond Ballroom de la Ramada găzduieşte GALA AOA, unul dintre cele mai importante evenimente din agenda publică a judeţului Argeş. La acest eveniment de amploare participă aproximativ 300 de persoane din mediul de afaceri care au răspuns invitaţiei lansate de AOA.

Preşedintele Virgil Dumitru a deschis evenimentul cu un mesaj de unitate adresat tuturor celor prezenţi şi cu mulţumiri pentru colaborarea care a marcat acest an.

La gală sunt prezenţi numeroşi antreprenori, conducători de instituţii, oameni politici. În cadrul galei, sunt premiate în aceste momente societăţile care au avut un impact asupra activităţii din judeţ. 

Startul premierilor s-a dat cu Dacia Renault, iar cu această ocazie gândurile de bine ale celor din sală s-au îndreptat către Constantin Stroe, cel care a marcat evoluţia celei mai importante companii din judeţ şi care traversează o perioadă critică din punct de vedere al stării de sănătate. Numele lui Constantin Stroe a fost aplaudat la scenă deschisă la GALA AOA.

Au mai fost premiate structuri profesionale şi instituţii care s-au dovedit în timp a fi un partener real şi solid pentru AOA. Preşedintele executiv, Dan Ionescu, a subliniat importanţa pe care proiectele făcute în comun o au pentru dezvoltarea companiilor argeşene şi crearea de noi locuri de muncă.

Una din acţiunile AOA este de a sprijini copiii cu rezultate deosebite, iar în acest an aceştia sunt:

IONUŢ EUGEN SANDU - Are 14 ani şi este înscris la Lupte Greco-Romane în cadrul Liceului Tehnologic Victor Săvescu. Ionuţ a participat la concursuri interjudeţene şi naţionale, obţinând numeroase premii, dar şi la Balcaniadă, unde a obţinut locul 5, din cele 12 ţări participante. În anul 2015 Asociaţia ,,Campionii Vieţii,, i-a oferit Cupa ,,Campionii Vieţii 2015,, pentru rezultate deosebite obţinute.

Datorită performanţelor sale, dar şi seriozităţii de care dă dovadă, Ionuţ va fi sprijinit de antrenorul său Ovidiu Croitoru pentru participarea la Campionatul European din 2020 şi la Jocurile Olimpice din 2024.

AOA Argeş îl va sprijini cu o bursă lunară care să îi ofere posibilitatea de a se antrena corespunzător.

 

MIHAELA LUCIA PIŢIGOI - Are 20 de ani, este studentă la Universitatea din Piteşti, Facultatea de Teologie, Istorie, Litere şi Arte, specializarea Pedagogie Muzicală. De câţiva ani participă la concursuri de gen prin ţară, păşind de multe ori pe podium. Ne spune despre ea, că iubeşte ceea ce face, este pasionată de tot ceea ce înseamnă folclor şi tradiţii autentice româneşti şi doreşte să ducă mai departe cântecul şi portul popular de la noi din Argeş!

 

FLAVIAN CRĂCIUN -  În anul 2014 a înfiinţat asociaţia ,,Primii paşi spre performanţă,, a reuşit să facă donaţii în valoare de 15000 de euro, a organizat mai multe evenimente sportive, fiind partener în organizarea a 3 turnee internaţionale de tenis de câmp pentru persoane cu dizabilităţi (Wheelchair Tennis).

În parteneriat cu Steaua CSM EximbankBucureşti şi Asociaţia Persoanelor cu Dizabilităţi Locomotorii a organizat Playoff-ul Eroilor: un meci de baschet paralimpic cât o finală olimpică. Pentru acţiunile sale viitoare şi Flavian va avea nevoie de sprijinul nostru, al tuturor.

 

Din cadrul evenimentului nu au lipsit momentele de relaxare, de socializare, de dans, prezentările de modă şi tombola anuală care a constat în minunate cadouri oferite de partenerii AOA.