(video)Crimă și sinucidere! A ucis-o după ce nu a reușit să o convingă să rămână lângă el!

Conform surselor judiciare, cei doi soți aflați în floarea vârstei, bărbatul de 47 de ani, iar femeia de 45 de ani, traversau o perioadă grea în căsnicie, bărbatul sesizând că soția sa s-a răcit tot mai tare și având, probabil, și oarece informații cu privire la faptul că aceasta ar dezvolta o relație paralelă.

 

”Am auzit că a omorât-o. S-a spânzurat și el. Ce a fost în familia lor nu știu. Știu că nu bea, nu fuma (se referă la soț). Era un om liniștit și ea era la fel. 
Îi iubeam ca pe copiii mei. Îmi pare rău de ei.”, declară o vecină.

 

El lucra la o firmă din Pitești, dar care avea punct de lucru la Târgu Mureș, acolo unde stătea plecat cam pe toată durata săptămânii, venind acasă doar în weekenduri. În această perioadă, se pare că soția sa ar fi purtat cel puțin discuții cu altă persoană de sex masculin care l-au făcut pe bărbat să-și piardă controlul.

”Băiatul asta era mereu la Pitești. Lucra acolo. ”Bună ziua”, ”Buna dimineata, nea Ioane” îmi dădea. Ce s-a întâmplat între ei nu știu nimic.”, susține unchiul femeii, Turcu Ion.

 

Astfel, oamenii legii implicați în anchetă au descoperit convorbiri telefonice între aceștia în care soțul tot încerca să o convingă să nu renunțe la căsnicia lor, rugând-o să se gândească la tot ceea ce îi leagă, la copii, la anii petrecuți împreună, însă izbindu-se de fiecare dată de răspunsuri reci și deloc încurajatoare din partea femeii care îi spunea că nu se mai regăseste în relația lor.

 

Se pare că evenimentele care dus la această tragedie și care s-au petrecut în data de 27 februarie au avut următorul curs: Omul s-a întors acasă la orele după amiezii, ora 18:00, asteptând-o vreme de două ore ca ea să vină de la serviciu. În momentul în care soția s-a întors, între cei doi cel mai probabil s-a iscat un nou conflict pe tema despărțirii pe care femeia o solicita, iar soțul acesteia și-a pierdut cumpătul și a înjunghiat-o. A plecat de la locul faptei, iar victima a decedat la foarte scurt timp din cauza rănilor provocate. Astăzi, așa cum se știe, bărbatul avea să fie găsit spânzurat.

De la gelozie. A fost gelos și că ar fi greșit ea. El a acceptat-o. A bătut-o o dată. Are 26 de ani de căsnicie și doi copii. O familie cu realizări. A fost necazul... A zis el: Când o prind, o omor!
 

 

Este o dramă clasică provocată de iubirea neîmpărtășită, de faptul că într-o căsnicie testată și confirmată de doi copii mari și frumoși, lucrurile s-au deteriorat în timp până în punctul în care femeia a căutat un refugiu în afara căsniciei, iar soțul ei nu a putut să accepte acest lucru, iubind-o foarte mult.


Anchetatorii au percheziționat, până în acest moment, telefonul bărbatului, unde au fost descoperite mesaje între cei doi soți, mesaje extrem de lungi și împăciuitoare din partea lui, dar cu un răspuns scurt din partea ei.

Doamne! Era un om respectos. Și ea fată liniștită. Știu eu ce a fost în familia lor?

 

Cu aproximativ trei săptămâni în urmă, pe fondul acestor probleme existente în căsătorie și în a hotărârii ei de a păsări căminul conjugal, bărbatul a lovit-o cu simtul răspunderii, conflint care s-a lăsat cu un apel la 112, dar pe care femeia nu l-a materializat în depunerea unei plângeri penale. Ceea ce a făcut ea a fost să se mute într-o altă casă din aceeași gospodărie.

Bărbatul era cunoscut că fiind un om foarte muncitor, nu consuma alcool. În telefonul lui s-au găsit poze doar cu familia, soția, copiii și de la locul de muncă.

 

 

 

 

UPDATE, 28 februarie:


Bărbatul, suspect în cazul femeii înjunghiate, aseară, și care a decedat la scurt timp, a fost găsit în această dimineață într-o pădure din apropierea casei. Bărbatul a fost descoperit spânzurat.

Anchetatorii suspectează că și-ar fi ucis soția în urma unui conflict.

 

Update

Din nefericire, femeia, în vârstă 45 de ani, a decedat. Potrivit anchetatorilor, din primele date reiese că ar fi vorba de o crimă, iar printre suspecți se află chiar soțul victimei. Până la această oră, bărbatul nu a fost găsit, fiind căutat de polițiști.

Femeia ar fi fost găsită chiar de către fiul ei. El a alertat autoritățile, povestind că și-a găsit mama înjunghiată. Însă, în locuință nu a fost găsit soțul femeii, iar potrivit martorilor, se pare că între cei doi existau deseori conflicte. În aceste momente, bărbatul este căutat. 

La fața locului se află un echipaj al SAJ Argeș și unul de poliție de la Secția Rurală Buzoiești. Medicii au fost, din păcate, nevoiți să declare decesul. 

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș sunt așteptați la locul crimei.

 

 

Un apel la 112 anunța că o femeie a fost înjughiată. S-a întâmplat în urma cu puțin timp, în localitatea Popesti. La fața locului a fost solicitat un echipaj medical. De asemenea, polițiștii vor ajunge in zona, pentru a stabili care sunt circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Se pare că victima este în stare gravă.