A încercat să se sinucidă în două moduri, dar a fost salvată la timp! Vezi in ce stare este fata

UPDATE 9 iulie

Tânăra care a încercat să-și taie venele după care s-a spânzurat este în continuare în stare gravă, internată la Spitalul Județean Argeș, unde este ventilată mecanic. "Pacienta este in continuare pe suport ventilator, in ATI, cu functii vitale stabile; recuperarea neurologica va putea fi apreciata peste cateva zile", a declarat, pentru Sursa ta, medicul Marius Pascu, purtator de cuvânt al Spitalului Județean Argeș.

UPDATE ORA 15:00

Fata locuia cu mama ei și cu tatăl vitreg. Seara trecută, se pare că mama tinerei a plecat la muncă în Anglia, lăsând-o în grija concubinului, cel care a și găsit-o și a resuscitat-o.

Mai mult decât atât, se pare că fata ar avea și niște tăieturi pe mâini, încercând probabil să își taie și venele înainte de a se spânzura. Tânăra este în comă, urmând să fie transferată la Spitalul din Pitești.

Se pare că ar fi suferit din dragoste, aceasta fiind și prima ipoteză luată în calcul de polițiști.

UPDATE ORA 14:00

Este vorba despre o tânără de 18 ani. Aceasta a fost găsită de către o persoană cu care locuia în apartament. Se pare că fata a folosit o curea, încercând să se spânzure de o țeavă. A fost dată jos de un vecin și de persoana care a găsit-o. De asemenea, aceștia au și resuscitat-o până a sosit ambulanța.

Din fericire, tânăra prezintă semne vitale, fiind transportată la spitalul din Curtea de Argeș.

Momentan nu se știe de ce a încercat să își ia viața.

Cu puțin timp în urmă, o persoană a fost găsită  atârnând in streang, intr-o locuința situata pe bulevardul Basarabilor, din Curtea de Argeș.Se pare că este vorba despre  o femeie.

Cel care a făcut descoperirea a sesizat autoritățile prin 112. La fața locului se deplasează un echipaj cu medic și unul de poliție.

Revenim!