7 copii au rămas orfani de mamă! Femeie ucisă de un copac

UPDATE:

Tragedie, ieri, într-o pădure din comuna Poiana Lacului. O femeie, în vârstă de 36 de ani, a lăsat în urmă șapte copii, după ce a fost ucisă de un copac.

Aceasta se afla împreună cu concubinul în pădure pentru a strânge lemne de foc. Într-un moment fatidic, copacul tăiat de concubin s-a prăbușit chiar peste femeie, tânăra mamă neavând nicio șansă de supraviețuire.
Acasă, cei șapte copii, cel mai mic de un an și cel mai mare de 12 ani, o așteptau.

Sperând că-i va salva viața, bărbatul a sunat după ajutor, a urcat-o pe femeie în căruță și au ieșit la stradă, acolo unde s-au întâlnit cu echipajul medical. Medicii nu reușit să o salveze, fiind declarat decesul. Sub greutatea copacului, coloana tinerei mame a fost ruptă.

Acum, tatâl copiilor riscă închisoarea. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

UPDATE:  Corpul neînsuflețit al femeii a fost scos de sub copac și transportat cu o căruță spre Băbana,  acolo unde va fi preluat de o ambulanță. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele celui care a doborât copacul.

SCENĂ DE GROAZĂ LA POIANA LACULUI!

Cu puțin timp în urmă, o femeie de etnie rromă din localitatea Poiana Lacului a fost omorâtă de un copac căzut peste ea.
Din primele informații, femeia în vârstă de aproximativ 37 de ani se afla în pădure împreună cu un bărbat pentru a tăia lemne, moment în care individul a tăiat un copac ce s-a prăbușit pestea ea. La locul incidentului se deplasează un echipaj SMURD de Terapie Intensivă dar și polițiștii pentru a face cercetări în acest caz. Vom reveni!