(video) Peste 10 pompieri și paramedici au intervenit pentru transportul unei femei supraponderale ...

UPDATE

Ajunși la fața locului, pompierii s-au confruntat cu refuzul femeii de a fi transportată la spital, spunând că s-a răzgândit. În cele din urmă, a fost convinsă să meargă la unitatea medicală și a fost coborâtă, cu targa, la autospeciala de transport victime multiple.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, a fost nevoie de 12 pompieri și paramedici pentru transportul în siguranță a femeii la ambulanță.

Femeia are mai multe afecțiuni medicale, printre care și diabet. Medicii au fost solicitați pentru că aceasta nu reușea să respire foarte bine și având în vedere obezitatea, nu se putea deplasa la spital.

În aceste momente, pompierii intervin în cartierul piteștean Trivale, bloc D13, pentru a ajuta o persoană supraponderală să iasă din apartament și să fie coborâtă din imobil. Este vorba despre o femeie care cântărește aproximativ 250 de kg și are nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului intervin pompierii cu o autoscară și o autospecială de transport victime multiple, dar și un echipaj SMURD TIM.