(video) Explozie puternică la Câmpulung! Cauza: o instalație improvizată de încălzire

UPDATE, ora 13:40

Bărbatul, cu arsuri de gradele 1 și 2 pe față și pe mâini, dar si pe căile aeriene, a fost transferat la Spitalul Județean Argeș, la secția de Chirurgie plastică.

UPDATE, ora 09:46

Se pare ca explozia a fost cauzată de o instalatie improvizata de incalzire, dar rămâne ca pompierii sa stabilească acest lucru.

UPDATE, ora 09:27

Pompierii au ajuns la locul solicitării. Se confirma explozia, care a avut loc într-un apartament situat la etajul trei. Ușile și geamurile locuinței au fost smulse de suflu. Explozia a fost urmată de incendiu.  În urma acesteia, proprietarul,  un bărbat de aproximativ 70 de ani, prezintă arsuri la nivelul fetei și căilor respiratorii. Bătrânul a fost transportat la Spitalul din Câmpulung.

Se pare că celalte apartamente din imobil nu au fost afectate.

Pentru siguranța lor, locatarii de la etajele superioare și inferioare au fost evacuați, iar alimentarea cu gaze naturale a fost sistată.

În această dimineață, locatarii blocului 1 din cartierul Rotunda, din Câmpulung, au sunat după ajutor fiind treziți de o bubuitură puternică. La fața locului se deplasează două autospeciale de pompieri și un echipaj SMURD.

CITEȘTE ȘI ... Atenție la drum! Accident la Drăganu - Sunt implicate două TIR-uri si un autoturism

Conform martorilor, ar putea fi vorba de o explozie la etajul al treilea al imobilului.

Sursa video: ISU Arges