UPDATE: Afaceristul călcat de mascați- suspectat și pentru furt de curent!

UPDATE:  În urma perchezitiilor efectuate de SICE în această dimineață au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor documente și înscrisuri. Totodată au fost sesizate și ANVSA pentru verificarea condițiilor în care erau crescute animalele și compania de distribuție a energiei electrice întrucât existau suspiciuni referitoare la branșamentul la energie electrică.

UPDATE:  Mascații au descins în această dimineață la domiciliul omului de afaceri Constantin Spătaru și la punctul de lucru al firmei pe care o deține. Se pare că acesta a mai fost cercetat și în alți ani tot într-un dosar de evaziune fiscală.

La această oră, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Argeş și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează 4 percheziţii domiciliare, în județul Argeş, la sediile unor societăți comerciale și locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală.

La data de 31 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Inspectoratul de Poliție Județean Argeș și ai Direcției Operațiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, efectuează 4 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale din judeţul Argeş.  Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2007 - 2018, administratorul unei societăți comerciale, cu profil de activitate creșterea porcinelor, ar fi comercializat porci vii fără să înregistreze în evidențele contabile operațiunile comerciale efectuate și veniturile realizate.  

La acțiune participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. Descinderile au loc în Pitești, Bascov și Drăganu. Revenim!

 

foto: descriptiv