ACUM! ȘEFA DNA din nou la Pitești!

Șefa DNA, Codruța Koveși, a ajuns la Curtea de Apel Pitești pentru procesul cu postul de televiziune Antena 3. Aceasta apare ca apelant reclamant, judecându-se cu Antena 3, Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică.
Procesul a fost amănat pentru 14 septembrie, pe motiv că pârâtul Răzvan Savaliuc suferise o intervenție chirugicală și nu se putea deplasa, dar își dorea să se prezinte la proces. Șefa DNA a cerut respingerea deciziei, însă nu a fost aprobată.
Vă reamintim că, în aprilie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis strămutarea procesului în care Laura Codruţa Kovesi a dat în judecată postul de televiziune Antena 3, de la Bucureşti la Piteşti, după ce jurnalistul Răzvan Savaliuc a recuzat completul de judecată.

CITEȘTE ȘI ... ATENȚIE! Întreruperi de curent!

Laura Codruţa Kovesi a dat în judecată Antena 3 în iunie 2014. Şefa DNA reclamă că în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” din 19 iunie ar fi fost acuzată că a muşamalizat ancheta în dosarul în care era u implicaţi Mircea Băsescu, fratele preşedintelui de la acea vreme, şi interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.
În octombrie anul trecut, prin sentinţă a Tribunalului Bucureşti, Antena 3 şi jurnaliştii Mihai Gâdea, Răzvan Savaliuc, Bianca Nae şi Mugur Ciuvică au fost condamnaţi a 250.000 de lei, daune morale.
Laura Codruţa Kovesi solicitase daune de un milion de lei. În plângerea formulată, aceasta susţinea că în emisiune au fost prezentate fapte şi făcute afirmaţii mincinoase care i-au creat un grav prejudiciu de imagine şi au adus atingere demnităţii sale.