Criminalul de la Mihăești - dus în fața Instanței pe 15 iulie | Sursa Ta

Dublă crimă în comuna Mihăești. Cazul șochează întreaga țară.  Bărbatul și-a ucis cu sange rece soția și copilul de 15 ani.

 

 

UPDATE, 16 iunie:


Sever Ciobanu, omul care a ucis cu sângere rece un copil și pe mama sa, va fi prezentat Instanței pe 15 iulie. Până atunci, criminalul de la Mihăești va sta în arest preventiv.
 

----------------------------------------------------------------

 

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, s-a certat cu soția atât de rău încât a scos un cuțit și a înjunghiat-o. Copilul de 15 ani, martor la incident, a încercat să își salveze mama dar s-a ales și el cu lovituri de cuțit. Rănit fiind, minorul a fugit și s-a prăbușit în fața bisericii unde a fost prins de tata și dat cu capul de asfalt.

 

► Și el și mama sunt declarați decedați.

 

Bărbatul s-a refugiat în curtea bisericii de unde a fost ridicat de polițiști. Se pare că încerca să se sinucidă. Apelul la 112 a venit de la un om, cel care l-a găsit pe copil fără suflare pe asfalt. 

CITEȘTE ȘI ... Doi tineri și un minor - acuzați de furt. Au intrat în casa unui piteștean

Drumul din zona bisericii este complet blocat, la fața locului fiind prezenți mascații, polițiștii, dar și  un echipaj medical.

 

----------------------------------------------------------------

UPDATE, ora 18:10 → Criminalul de la Mihăești - băgat în operație de urgență la SJU


Bărbatul care și-a ucis copilul și soția în curtea bisericii de la Mihăești a ajuns, în urmă cu câteva minute, la Spitalul Județean Argeș.

Are gâtul tăiat (în încercarea de a se sinucide) și a fost băgat direct în sala de operații.

► Pronosticul medicilor este rezervat.


Pe durata transportului și inclusiv la Pitești a fost semiconștient.
 

”Pacientul a fost adus la Spitalul Județean din Pitești cu un echipaj al Serviciului de Ambulanța Argeș, în stare de semiconștiență. Prezintă o plagă deschisă la nivelul gâtului. A fost dus imediat în sala de operație.”, a declarat Mihaela Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

 

 

→ Criminalul  - depistat cu COVID-19!

Ca urmare a testelor standard, criminalul de la Mihăești s-a dovedit ca este infectat cu virusul SARS-COV - 2.

 

 

----------------------------------------------------------------

 

► Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol, a declarat pentru Realitatea.net, că bărbatul va fi acuzat de omor calificat.

”Vorbim de un caz șocant. Violența domestică necesită mult mai multă atenție. Bărbatul va fi acuzat de omor calificat. E interesat de văzut și istoricul acestei familiei și cum au fost rezolvate conflictele anterioare. Violența domestică crește de la an la an. Legea împotriva violenței domestică nu este aplicată încă la modul în care trebuie. Răspunderea și vinovăția aparțin și autorităților.”
 

 

 

----------------------------------------------------------------

 

UPDATE, 18:50 → Surse: Dubla crimă de la Mihăești - pornită din gelozie

 

Surse din cadrul anchetatorilor susțin că bărbatul ar fi recurs la acest gest din gelozie. El și soția nu mai locuiau împreună de aproximativ 6 luni pe fondul neînțelegerilor familiare.

Astăzi, femeia în vârstă de 37 de ani venise în cimitir pentru a aprinde o lumânare părinților răposați. Individul a urmărit-o și în curtea lăcasului a început scandalul. Băiatul de 15 ani a încercat să vină în ajutorul mamei sale, fiind primul lovit. 

Ca să-și salveze viața, femeia a fugit din fața bărbatului orbit de gelozie. A fost găsită și ucisă pe loc.

 

 

► Băiatul de 15 ani era fiul vitreg al bărbatului.

 

Parchetul a început cercetările pentru omor.

 

Din surse, se pare că monstrul care a încercat să-și pună capat zilelor după dubla crimă, preluat de echipajul SAJ, ar fi comunicat foarte putin cu ambulanțierii.
 

----------------------------------------------------------------

 

UPDATE, ora 20:40 → Criminalul de la Mihăești - a ieșit din operație. Cum se simte!

 

Bărbatul care a comis dubla crimă și care apoi a încercat să-și ia zilele, tăindu-se la gât, a ieșit din operație. În acest moment, a fost dus pe secția de Terapie Intensivă. Este stabil hemodinamic și respirator, dar ventilat mecanic.

 

Detalii șocante cu privire la dubla crimă de la Mihăești. Cei doi soți au fost invitați în platoul ”Acces Direct” în urmă cu patru luni. De atunci, bărbatul răpus de gelozie își anunța crima. Ba mai mult, tot la TV a amenințat că îl va ucide pe băiat.

Citește AICI

Psihologul Dan Mihăileanu a declarat pentru adevarul.ro faptul că bărbatul dădea semne grave de instabilitate emoțională în cadrul emisiunii televizate. Acesta consideră că într-un stat cu o justiţie corectă, individul ar fi fost convocat la audieri după emisiune.

„Acel om ar fi trebuit să primească tratament de specialitate, chiar să fie internat undeva o vreme. Dădea semne evidente de depresie, dar şi se încadra în tiparul clasic al celor predispuşi la violenţă, chiar la violenţă extremă. Faptul că autorităţile au fost imobile, nepăsătoare, a dus la o dublă crimă, o spun fără echivoc”, a declarat psihologul.
 

 

----------------------------------------------------------------

 

UPDATE, 17 mai, ora 08:40 → Firul poveștii: Cum au fost săvârșite cele două crime de la Mihăești

 

Dubla crimă a fost realizată de fostul parter al femeii. Bărbatul a decis să se răzbune pe aceasta după ce femeia l-a părăsit sătulă de certuri și de atitudinea omului care o făcea să se simtă ca o prizonieră în relație.
Și-a luat copilul, băiatul avut din prima căsătorie, și a plecat. Erau despărțiți de aproximativ un an. Argeșeanca de 37 de ani și-a refăcut viața între timp, mutându-se în urmă cu două săptămâni cu actualul partener, dar nu a putut scăpa de bărbatul care o urmărea constant.

Ieri, femeia și copilul au mers la cimitir pentru a aprinde lumânări părinților decedați. Aici, și-a făcut apariția și bărbatul. A urmat o ceartă, individul amenintând-o pe aceasta cu un cuțit. Băiatul de 15 ani a intervenit în ajutorul mamei. Fără milă, cel care îi fusese tată vitreg, l-a înjunghiat pe adolescent chiar sub privirile mamei. Rănit, copilul a încercat să fugă, dar s-a prăbușit la pământ. A fost prins de agresor și lovit cu capul de asfalt până la moarte.

Terminând cu băiatul, criminalul a mers după mamă. Femeia a intrat în curtea bisericii, cerând cu disperare ajutor. A fost prinsă de bărbat lângă biserică și ucisă cu sânge rece, tăindu-i gâtul.

După ce a comis faptele îngrozitoare, bărbatul a încercat să se sinucidă, băgându-și cuțitul cu care îi omorâse pe cei doi în gât și în piept. Între timp, în fața bisericii, polițiștii ajunseseră fiind sesizați prin 112 că un copil zace într-o baltă de sânge. Apelul a fost dat de unul dintre preoții lăcasului de cult care l-a găsit pe băiat. Vorbim de câteva secunde în care bărbatul și-a ucis fosta parterenă și momentul în care a încercat să se sinucidă, moment care coincide cu apariția oamenilor legii care l-au oprit. Agenții l-au imobilizat până la venirea unui echipaj medical.

Criminalul a ajuns pe mâna medicilor, fiind dus la Spitalul Județean Argeș și băgat în operație. Pe durata transportului, acesta era semiconștient. A ieșit din operație cateva ore mai tarziu, cu o stare stabilă hemodinamic și respirator. A fost ventilat mecanic pe secția de ATI, iar în această dimineață a fost transferat în Secția ORL, urmând să fie evaluat neurologic și psihiatric.

”Bărbatul a fost adus, duminică, la Spitalul Județean din Pitești, cu un echipaj al Serviciului de Ambulanța Argeș, în stare de semiconștiență. Prezenta o plagă deschisă la nivelul gâtului. După ce a fost evaluat de specialiștii din Unitatea de Primiri Urgențe, a fost dus în sala de operații. Intervenția chirurgicală a decurs bine, după o noapte petrecută în ATI, pacientul a fost mutat în Secția ORL. Este conștient, stabil, urmează să fie evaluat neurologic și psihiatric.”, transmite Mihaela Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești.
 

 

 

UPDATE, 17 mai, ora 19:20

 

Ca urmare a testelor standard, criminalul de la Mihăești s-a dovedit ca este infectat cu virusul SARS-COV - 2. În acest caz, bărbatul va fi mutat la etajul VIII al Spitalului Judetean Arges, în sectia speciala pentru pacientii pozitivi.

Din punct de vedere chirurgical, starea post operatorie este stabila, fiind în afara oricarui pericol si putand fi externat în mai putin de o saptamana (Ipoteză în care nu intervenea situatia de a fi infectat).