BĂRBAȚI MORȚI DUPĂ CE S-AU INTOXICAT CU MIROS DE BORHOT!

UPDATE:

Din păcate, cele două persoane găsite în stop cardio respirator, la Vedea, nu au mai putut fi salvate de echipajul medical ajuns la fața locului. Din datele strânse de anchetatori până la acest moment, reiese că un bărbat în vârstă de 60 de ani se afla într-o magazie din gospodăria lui în care avea trei butoaie pline cu borhot. 
Împreună cu un vecin în vârstă 44 de ani au coborât într-un al patrulea butoi gol pentru a pune folie pe fundul acestuia, urmând să-l umple cu prune. 
După doar câteva minute de când au coborât în butoiul adânc de aproximativ 3 m, cei doi au leșinat. Alți trei bărbați aflați în magazia respectivă  au spart putina, încercând să-i salveze. Era prea târziu însă. Au chemat ajutoare dar manevrele de resucitare au fost în zadar.

Cei doi vecini au murit intoxicați din cauza mirosului de borbot. Polițiștii au deschis o anchetă în caz.

E nevoie de intervenția salvatorilor în localitatea Vedea, acolo unde  doua persoane sunt in stare de inconștiență după ce au căzut într-o butie adâncă de 3 metri. Pentru a le salva viața, vecinii au spart butoiul cu poșircă și au sunat la 112. Se deplasează pompierii și un echipaj al SAJ Argeș.