ACUM! Mașini răsturnate pe autostradă! Blocaj pe sensul Pitesti-Bucuresti!

UPDATE: La accidentul de pe autostradă au intervenit echipaje ISU din Dambovita, paramedici SMURD și un echipaj de descarcerare din Titu, care însă nu a avut de furcă pentru că - în ciuda nebuniei create la fața locului - nicio persoană nu a fost din fericire incarcerată.

În esență, un automobil tracta o platformă pe care se afla altă mașină. La volanul acesteia din urmă (masina aflată pe platforma) se afla, nu se stie de ce!, și un sofer. Prima dintre mașini, cea care tracta, nu a reușit să își îndeplinească misiunea bine, conducătorul acesteia pierzând controlul asupra volanului, a platformei și provocând o răsturnare în lanț. S-au dus cu roțile în sus atât mașina aflată pe platformă, cât și platforma și automobilul care era cap de coloană. Sensul de mers a fost blocat pe o bandă. Victima care a avut nevoie de îngrijiri este șoferul cocoțat în mașina de pe platformă, fără însă a se pune problema unor răni serioase. Ca urmare a accidentului, bărbatul a fost mai mult în stare de șoc, decât rănit efectiv.

NEWS: În aceste momente, sensul de mers dinspre Pitesti către București al autostrăzii (A1) este blocat pe o bandă, în urma unui accident care a dus la răsturnarea a doua autovehicole. Potrivit șoferilor aflați în trafic, coloana de mașini se întinde pe câțiva kilometri. 

Evenimentul nefericit s-a produs la km 57, iar- în urma lui - masinile implicate au fost întoarse cu susul în jos! Mai multe ambulanțe, echipaje de politie și de pompieri sunt la fața locului. Se asteapta detalii despre victime și starea acestora.

Sursa Foto: Info Trafic