A adormit la volan! Șoferul turc...

UPDATE, ora 13:00 - Lunca Corbului

Din primele date ale anchetatorilor, se pare că șoferul, de naționalitate turcă, ar fi adormit la volan. Bărbatul, care se îndrepta spre Slatina, a pierdut controlul mașinii după ce a adormit la volan și a ajuns pe contrasens.
Din sens opus venea un autoturism condus de un şofer în vârstă de 52 de ani, din judeţul Dâmboviţa. Cele două mașinii s-au ciocnit. După impact, autoturismul în care se afla șoferul turc a lovit o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din judeţul Olt.


Răniți au fost șoferul, în vârstă de 52 de ani, și alte trei persoane din mașina sa.

 

UPDATE, ora 10:30 - Bascov

Raidul Europei, pe care îl fac sute de francezi, an de an, cu mașina, traversând 20 de țări, în 22 de zile,  a fost întrerupt la Pitești de un accident în care a fost implicată o mașină din convoi. S-a întâmplat în localitatea Bascov, acolo unde două vehicule s-au ciocnit.

Trei persoane au ajuns la Spitalul Județean din Pitești, iar o a patra persoană, un tânăr de 24 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului.

 

 

Urgență în localitatea Lunca Corbului. În urma unui eveniment rutier, patru persoane au nevoie de intervenția medicilor.
La fața locului se deplasează pompierii cu o autospecială, un echipaj SMURD, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și două echipaje SAJ.

Traficul este blocat.

CITEȘTE ȘI ... Bărbat reținut! Și-a rănit prietenul de pahar cu un cuțit

 

Tot la aceasta oră, în localitatea Bascov, două autoturisme s-au ciocnit, rezultând patru victime. Acestea sunt conștiente și nu au răni care sa le puna viața în pericol. În ajutorul persoanelor rănite intervin un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.Foto Info Trafic Pitesti, ISU Arges