ACUM! 25000 euro pentru bolnavii de la Oncologie Pitești! Dotări moderne și aparatură..

In aceste momente, la Secția de Oncologie a Spitalului Județean, se marchează ultima etapă a proiectului V.L.A.D. – Viață Luptă Angajament Dăruire, inițiat de Rotary Club Pitești  in anul 2015, in timpul mandatului domnului Marcello Battaglia și finalizat in mandatul doamnei Marga Crăciunescu.

Proiectul s-a bazat pe strângerea de fonduri pentru modernizarea și dotarea secției de Oncologie a Spitalului Județean Argeș – un demers extraordinar pentru toți cei aflați in aceste situații dramatice de sănătate și de viață.

Datorită proiectului V.L.A.D. s-a reușit dotarea secției cu un  aparat ecograf de ultimă generație, paturi mobile reglabile electric, noptiere mobile, lenjerii, scaune mobile tip fotoliu, sisteme mobile dotate cu kit special, paravane pentru respectarea intimității pacienților, suporturi mobile pentru perfuzii și aspiratoare moderne pentru secreții, atât pentru uz ambulatoriu cât și pentru cazurile de urgență.

VEZI (CLICK) AICI VIDEO cu declaratiile conducerii Spitalului de Oncologie

Rotary Club Pitești a fost inființat in anul 1998 și este parte din Rotary District 2241 – România și Republica Moldova. De atunci, valorile promovate iși pun vizibil amprenta in comunitatea argeșeană.