Trei bărbați, reținuți! Au pătruns prin efracție în mai multe locuinţe

UPDATE, ora 21:00

Trei bărbați cu vârstele cuprinse între 21 si 32 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore. Mâine, cei trei bărbați vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Prejudiciul, constând în bunuri electronice și electrocasnice, a fost recuperat în proporție de peste 80%.

UPDATE, ora 08:45

Trei bărbați au fost săltați, în această dimineață, din locuințele lor și duși la audieri, fiind acuzați de furt calificat.
La domiciliile acestora au fost găsite mai multe categori de bunuri, posibil provenite din furturi: laptopuri, drujbe, scule și telefoane mobile.

 

Descinderi la această oră într-un dosar privind săvârșirea de infracțiuni de furt calificat. Trei persoane vor fi duse la audieri la sediul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni.

CITEȘTE ȘI ... O fabrică din Argeș se extinde! Noi oportunități de angajare

Perchezițiile se desfășoară pe raza municipiului Pitești, a comunelor Țițești și Stâlpeni, la locuințele a trei persoane bănuite de săvărșirea de infracțiuni de furt calificat. Din cercetări, polițiștii au stabilit că începând cu luna august 2018 până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuinţe și anexe, de unde ar fi sustras diverse bunuri, în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

CITEȘTE ȘI .... NU RATA! Bursa locurilor de muncă în Argeș

La această acțiune participă polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și Direcția Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor.