VIDEO! UPDTATE: Crimă în Argeș- bărbat ucis în propria casă

UPDATE ORA 11:00

Chiriașul care a ucis proprietarul locuinței în care stătea, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

UPDATE ORA 08:00

Bărbatul de 46 de ani, din Câmpulung, a fost ucis noaptea trecută în propria locuință de altul de 62 de ani care stătea la el cu chirie. Proprietarul s-a dus la locuință, noaptea trecută, și a început să faca scandal. Între cei doi erau animozități de mai multă vreme. În casă se afla și concubina chiriașului.

Proprietarul, beat fiind, i-a spus să își facă bagajele, să plece și l-a luat la bătaie. Chiriașul s-a luptat cu el, iar ca să se apere, l-a lovit și el cu pumnii. Din nefericire, bărbatul de 46 de ani a decedat. Iniţial, chiriaşul le-a declarat anchetatorilor că proprietarul a venit acasă bătut, i s-a făcut rău şi a murit. Ulterior, în urma mai multor ore de audieri, în noaptea de vineri spre sâmbătă, bărbatul de 65 de ani a recunoscut că el a fost cel care a bătut-o pe victimă, spunând că nu a intenţionat să o omoare.

Criminalul a fost săltat de Poliție și dus la audieri, unde este se află și în aceste momente. Bărbatul a recunoscut fapta și a declarat că a acționat în legitimă apărare, aplicându-i proprietarului lovituri cu pumnii.

În această noapte, un conflict izbucnit între doi bărbați, în Câmpulung, s-a sfârșit tragic.
Victima, un bărbat de 46 de ani, a venit băut acasă și s-a certat cu un chiriaș. Cei doi bărbați s-au luat la bătaie, iar în urma încăierării, proprietarul a încasat lovituri cauzatoare de moarte.

Polițiștii se află la fața locului pentru cercetări. În urma necropsiei se va stabili cu exactitate cauza decesului.