(video) Înmormântarea

UPDATE:  Nebunia generată azi, de blocajele din trafic cauzate de înmormantarea lui Elvis Mustață de la Mărăcineni, a pus pe jar o mulțime de argeșeni, revoltați de înmormântarea care a paralizat Piteștiul și intrarea în municipiu. 
Spațiul online a fost invadat de sute și sute de mesaje de indignare la adresa autorităților, care sunt acuzate că au asistat nepăsătoare la blocajul creat, fără a avea vreo reacție, în vreme ce sute de mașini au stat blocate, șoferii acuzând întârzieri de peste o oră  Esența mesajelor de revoltă s-a conturat vizibil pe ideea discriminării... celorlalți cetățeni!

Acceseaza link-ul de mai jos pentru a urmări video de la aceste eveniment care a scandalizat populatia:

Click Video -  Înmormântarea "paranghelie"! Val de furie și frustare în Pitești!

Sursa video: Facebook

UPDATE: Cortegiul se îndreaptă spre biserica Sfântul Ioan din Pitești.  Pentru a avea grijă de bunul mers al lucrurilor pe tot parcusul evenimentului, polițiștii, jandarmii, alături de șeful Secției 1 Pitești se află la fața locului pentru a gestiona situația.

Sursa video: Facebook

UPDATE: Defunctul Elvis Mustață este condus pe ultimul drum chiar în acest moment într-o caleașcă albă, având pe frontispiciul acesteia un portret al său în mărime naturală...

Până la înmormântarea sa în cimitirul Sfântul Gheorghe, cortegiul funerar va da peste cap tot traficul de pe marile artere de circulație din municipiul reședință de județ.

NEWS: Drumul între Pitești și Câmpulung este paralizat, din cauza numărului mare de țigani adunați la Mărăcineni. Azi, va fi înmormântat un bărbat de etnie rromă care a murit în urmă cu câteva zile.

Se pare că, la 33 de ani,  Pisică-  așa îi spuneau apropiații - a decedat în urma unui infarct. De la aflarea veștii, rudele bărbatului mort au amplasat pe marginea străzii corturi. Acolo sunt și in acest moment. În plus, mașinile parcate în zona fac situația și mai greu de suportat pentru soferii care intenționează să tranziteze zona.

Din peisaj nu lipsește nici muzica, manelele, care răsună din patru boxe scoase și ele în stradă. La fața locului se afla echipaje de la IJJ și IPJ Argeș.