ACUM! Cornel Penescu a fost eliberat!

Omul de afaceri Cornel Penescu a fost eliberat astăzi. Pachetul a depus contestație la hotărârea Tribunalului Argeș, dar aceasta a fost soluționată.

Conform sentinței Tribunalului Argeș:

 

  În temeiul art.425 ind.1 alin.7 pct.1 lit.b C.pr.pen., respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă ÎCCJ- Direcţia Naţională Anticorupţie-Serviciul Teritorial Piteşti, împotriva sentinţei penale nr.1668/12.10.2017 pronunţată de Judecătoria Piteşti în dosarul nr. 15886/280/2017, intimat fiind Penescu Gheorghe Cornel. În temeiul art.275 alin.3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.Suma de 35 de lei reprezentând 1 din onorariul apărătorului din oficiu, avocat Popescu Diana Mădălina se avansează din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică de la 15.11.2017, la Tribunalul Argeş-Secţia penală.

CITEȘTE ȘI ... Andrei Penescu - dosar penal pentru muncă la negru

 Pe 12 octombrie, Judecătoria Piteşti a admis propunerea de eliberare condiţionată înaintată de comisia de specialitate a penitenciarului, însă DNA nu a fost de acord cu decizia, pe care imediat a contestat-o. Săptămânile trecute contestaţia depusă de procurorii anticorupţie a fost trecută pe ordinea de zi a instanţei de la Tribunalul Argeş, primul termen fiind stabilit pentru astăzi, 15 noiembrie.