Copilul lovit de mașina a murit! Mesaje sfâşietoare ale prietenilor!

STIRE

Accident foarte grav la intersecţia către Domneşti! Un Logan aparţinând unei firme de distribuţie a lovit un copil aflat pe bicicletă! Ambulanţa a sosit, îi acordă primul ajutor, dar copilul e în comă. Copilul a fost preluat de echipajul de la terapie intensivă mobilă şi este trasportat în acest moment la UPU-Spitalul Judeţean Argeş pentru a face investigaţii cu aparatul tomograf în urma loviturii de la cap. 

UPDATE 18 iunie 2016!

Copilul în vârstă de 14 ani nu răspunde la stimuli şi este în coma de gradul 3!

UPDATE 20 iunie 2016!

Ajuns la Reanimarea Spitalului Judeţean în comă de gradul 3, baiatul lovit când mergea pe bicicletă nu a reușit să supraviețuiască leziunilor foarte grave. Șoferul care conducea o mașina aparțind unei firme de distribuție va fi cercetat pentru omor din culpă.

DURERE FARA MARGINI. LACARIMI SI MESAJE DIN PARTEA PRIETENILOR

Ionut Zărescu s-a stins din viaţă în Reanimarea Spitalului Judetean Argeş, după ce a stat 48 de ore in stare gravă. În ciuda eforturilor medicilor, Ionuţ a pierdut lupta cu viaţa!

Era elev la Liceul Teoretic Ion Barbu. De la aflarea veştii, prietenii nu contenesc să posteze pe profilul acestuia mesaje de durere şi disperare.

"Tu de ce nu ai rămas lângă mine? Am fost azi la tine, îţi bătea inima. Acum ce faci? Mă laşi aşa?", a postat disperată sora băiatului.

"Frate, Frate! Nu mai am cuvinte sa spun!"

"Nu pot sa creed! Nu cred ca tu, care erai un luptător, ai renunțat si ai lasat atâtea suflete îndurerate care te iubeau enorm! Nu te voi uita niciodată! Erai întotdeauna asa fericit si plin de viata! Ma rog ca asta sa fie doar un vis urat!  Iti promit ca o sa am grija de Adina, stiu cât de mult o iubeai si stiu ca si ea te iubeste foarte mult! Dumnezeu sa te odihneasca in pace Ionuț! Ai plecat mult prea devreme!"

"Nu îmi vine sa cred că ai plecat atât de repede dintre noi, Dumnezeu să te odihneasca! Nu am să te uit niciodată!"

„Dumnezeu să te ierte! Ai fost ca un frate pentru mine. 17.06.2016 a fost ultima dată când te-am vazut. Dumnezeu te-a luat prea devreme de lângă noi.”

„Nu-mi vine să cred! De ce tocmai tu? Tu care tot timpul ne făceai să râdem și ne înveseleai din orice. Rămas bun, prieten drag! Ai fost și vei fi în inima mea ! Dumnezeu să te odihnească în pace!”