Update: Copil de 4 ani - mort! A intrat în lac împreună cu alți minori! Detalii înfiorătoare

Update ora 18:50


Din nefericire, copilul a fost declarat decedat. Micuțul, de nici patru ani, ar fi intrat împreună cu alți cinci copii într-un lac din comuna Căteasca din Argeș. Obișnuiau să meargă acolo, iar rudele, care se aflau în apropiere la muncă, nici nu au băgat de seamă. Un unchi al copilului l-a văzut când s-a dus la fund și a sărit după el. L-a scos si a sunat la 112.

Operatoarea de la ambulanța a rămas în telefon cu el și i-a explicat cum să îl țină în viață, însă familia a plecat cu căruța cu el către centrul localității. Polițiștii, anunțați și ei, au plecat spre lacul respectiv, au preluat copilul din căruță și au mers mai departe cu el până când s-au întâlnit cu ambulanța.

Un al doilea echipaj medical, de terapie intensivă mobilă, a fost și el solicitat și a preluat copilul pe care l-a dus la Spitalul de Pediatrie din Pitești, unde au fost continuate manevrele de resuscitare. Fără rezultat însă. Copilul a fost declarat decedat. Acum autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.

Update ora 18:26

Starea copilului este în continuare gravă. Minorul a fost adus la spital de către echipajul medical, fiind predat cu manevre de resuscitare în curs. Momentan, nu se știe cum s-a petrecut tragedia. 

Update ora 17:40

În aceste momente, o ambulanță îl transportă pe copil la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Manevrele de resuscitare sunt în curs.

Update ora 17:05

Potrivit ultimelor informații, copilul este inconștient. Se încearcă resuscitarea lui. Se pare că micuțul ar fi căzut în lacul respectiv. 

În sprijinul echipajului SAJ a ajuns și un echipaj SMURD TIM.

 

Cu puțin timp în urmă, un apel la 112 anunța că un copil de 4 ani s-a înecat într-un lac, în localitatea argeșeană Căteasca, Gruiu.

Momentan, nu se știu detalii despre starea micuțului.

La fața locului se deplasează o ambulanță de la SAJ Argeș  (Serviciul Județean de Ambulanță Argeș).

Revenim.