ACUM! Continuă montarea iluminatului ornamental de sărbători în centru!

Montarea iluminatului ornamental de sărbătorile de iarnă este în plină desfășurare.
Utilaje, muncitori și gură cască muncesc de zor în centrul municipiului Pitești, pentru a asigura zona cu luminițe fel de fel și ghirlande.

"Pregătim înfrumusețarea orașului pentru sărbătorile de iarnă și o vom face mult mai generos. Sunt banii oamenilor și dacă așa își doresc, așa vom face! Căutăm formule și pentru spectacolele din perioada sărbătorilor de iarnă, care să corespundă gusturilor și exigențelor dumneavoastră. Așteptăm sugeștii din partea cetățenilor, inclusiv pentru spectacolul de Anul Nou", declara primarul Cornel Ionică, la deschiderea târgului Toamna Piteșteană.

CITEȘTE ȘI ... (video) UPDATE! Protest în centrul Piteștiului!

Anul trecut, s-au vehiculat foarte multe lucruri legate de iluminatul public de sărbători, care aparent a părut destul de nesatisfăcător pentru mulți dintre locuitorii urbei.  Chiar dacă edilul Piteștiului, Cornel Ionică, a avut intenții bune, de a mai ține sub saltea niște bani meniți să rezolve cu totul alte lucruri, s-au făcut speculații, cum că orașul nu ar fi fost suficient de bine luminat pe perioada sărbătorilor de iarnă, spre deosebire de alte municipii reședință de județ din țară, ca să nu mai vorbim despre concertul de Revelion din Piața Primăriei.