ION GEORGESCU: DRAGNEA VA CONDUCE PROGRAMUL DE GUVERNARE!

 În aceste momente, la sediul PSD Argeș, se desfășoară conferința de presă care vine în in intâmpinarea victoriei categorice de la alegerile de ieri,  unde PSD a invins detașat, atât la nivel național cât și in Argeș.

Primarul orașului Mioveni și secretarul general al PSD Argeș, Ion Georgescu, multumește tuturor argeșenilor care au avut incredere in PSD. De asemenea, acesta a declarat că Liviu Dragnea va fi cel care va conduce programul de guvernare.

Dan Manu, președintele CJ Argeș, se declară ușor melancolic pentru faptul că doi colegi, cu care a făcut echipă bună, vor pleca din Consiliul Județean către Parlamentul României și le urează mult succes.

In afară de mulțumiri și urări, in conferință s-au discutat și alte aspecte legate de viitor, cum ar fi cedarea de funcții către ALDE. "In funcție de ceea ce se va stabili la nivel național in legătură cu alianța cu ALDE, vom stabili și la Argeș dacă vom ceda o funcție de prefect sau subprefect" a declarat președintele partidului, Șerban Valeca