(video) Accident grav la Lunca Corbului! Încă două victime duse la București

UPDATE, ora 13:25

Și cele două victime, mama fetei de 19 ani și iubitul acesteia, urmează să fie transportate la București. Băiatul va fi preluat de un elicopter SMURD, iar șoferița va fi dusă în capitală cu o ambulanță.

UPDATE, ora 10:30

La volanul tirului se afla un piteștean, în vârstă de 27 de ani. Acesta nu a adaptat viteza și într-o curbă a pierdut controlul volanului, lovind violent un autoturism. La volanul mașinii se afla o femeie, în vârstă de 42 de ani. Alături de șoferiță, în vehicul se mai afla fiica acesteia, de 19 ani, și iubitul tinerei, de 20 de ani, toți din Pitești.

Tânăra de 19 ani a fost rănită grav, fiind preluată de elicopterul SMURD pentru a o transporta la un spital din capitală. Celelalte două victime, mama fetei și iubitul, au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Judetean.

În acest moment,  se circulă îngreunat.

UPDATE, ora 09:40

Din primele cercetări se pare că ar fi vorba despre un impact frontal între un autoturism care se deplasa spre Slatina și un tir care mergea către Pitești. În urma impactului, mașina a fost aruncată în șanțul betonat de pe marginea străzii. Tirul aparține firmei Lazăr Company și era încărcat cu cauciucuri.

Traficul este complet blocat.

In aceste momente, victimele, două femei (șoferița și o pasageră) și un băiat, sunt evaluate de către echipajul de pe elicopter. Ulterior, se va stabili către ce spitale vor fi transportate. 

Sursa video ISU Arges

UPDATE, ora 09:25

Pompierii au extras și celelalte două victime dintre fiarele contorsionate. Toate cele trei victime sunt constiente, dar politraumatizate.

Sursa video ISU Arges

 

UPDATE, ora 09:15

Potrivit Madălinei Epure, purtător de cuvânt ISU Argeș, una dintre victime a fost preluată de către echipajul SMURD. Este vorba despre o fata de 19 ani, conștientă, cu traumatism cranio cerebral, traumatism la șold si membre.

UPDATE, ora 09:10

Pentru a veni in sprijinul victimelor, un elicopter SMURD Bucuresti va ajunge in Argeș. Traficul în zona accidentului este blocat. Exista scurgeri de lichide combustibile pe carosabil. Pompierii acționează pentru extragerea victimelor din mașina care a ajuns un morman de fiare in urmă impactului cu tirul.

 

Accident rutier grav, în această dimineață, la Lunca Corbului. Din primele informații, în urma coliziunii unui tir cu un autoturism, trei persoane sunt încarcerate. Autotrenul este încărcat cu cauciucuri.

CITEȘTE ȘI ... (video) S-au grăbit să traverseze strada și au fost loviți în plin de o mașină

Spre locul accidentului se deplasează polițiștii,  pompierii cu o autospeciala, un echipaj de descarcerare  si unul SMURD.