ARGEȘ: Grindina a făcut prăpăd! Într-o singură oră ...

Update

Aceste imagini au fost surprinse în comuna Mălureni, aflată printre zecile de localități care au fost timp de o oră sub atenționare nowcasting de vreme rea. Fotografiile, postate pe grupul de socializare Info Trafic Pitești, de pe Facebook, au strâns sute de reacții din partea internauților. O singură oră a fost de ajuns, grindina făcând prăpăd.

Reamintim că ANM a emis o atenționare nowcasting, zeci de localități argeșene aflându-se, timp de o oră (17:00-18:00) sub cod portocaliu de vreme severă. 

 

În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă atenționare nowcasting ce vizează mai multe localități din județul Argeș.

Prin urmare, între orele 17:00-18:00, zeci de localități argeșene se află sub cod portocaliu de vreme severă. Se vor semnala averse ce vor cumula 35 l/mp, grindină de mici și posibil medii dimensiuni, frecvente descarcari electrice, vijelie.

Vezi localitățile afectate: Mioveni, Băiculești, Pietroșani, Mihăești, Coșești, Stâlpeni, Schitu Golești, Mușătești, Bălilești, Mălureni, Țițești, Merișani, Poienarii de Muscel, Budeasa, Dârmănești, Micești, Godeni, Aninoasa, Vlădești, Vulturești, Davidești, Cotmeana, Boteni, Beleți-Negrești, Mioarele, Hârtiești, Dobrești, Boțești.

 

 

Foto Info Trafic Pitești