INCREDIBIL! Un argeșean și-a incendiat propria casă de două ori într-o săptămâna

UPDATE ORA 15:00

Incendiul produs astăzi în comuna Bascov a fost provocat chiar de proprietarul gospodăriei. În urmă cu o săptămână, Ion Mierlă, în vârstă de 55 de ani, se pare că și-a amenințat vecinii că își va da foc la casă, iar bărbatul s-a ținut de cuvânt, provocând primul incendiu, care a ars o anexă. În urma faptei sale, Ion Mierlă a fost internat la psihiatrie, dar după câteva zile bărbatul a fugit.

Ajuns acasă, acesta a amenințat din nou că va da foc gospodăriei, ceea ce a și făcut. Astăzi, Ion Mierlă a provocat cel de-al doilea incendiu, care a ars două anexe. Bărbatul nu are familie și a fost dus din nou la psihiatrie, însă vecinii se tem că se va reîntoarce și va da foc și casei, singura pe care o mai are.
Poliția se află la fața locului pentru cercetări.

UPDATE ORA 13:30

Pompierii încă luptă cu flăcările, care riscă să cuprindă și casa din apropierea anexei. Este vorba de aproximativ 60,70mp. Din fericire, nu există răniți.

Cu puțin timp în urmă, un incendiu a izbucnit la o gospodărie din comuna Bascov, Mierlusesti. Din primele informații, acoperișul unei anexe este în flăcări, incendiul fiind foarte puternic.O autospecială ISU și un echipaj SMURD se îndreaptă la fața locului.
Revenim cu detalii.