(video) UPDATE: Soț și soție- morți în urma unui incendiu

UPDATE, 16 mai:

Doi oameni au murit noaptea trecută intoxicați cu fum. Incendiul a avut loc in comuna Micești.

Casa cu două camere se afla pe drumul către biserică, un spațiu îngust prin care pompierilor, solicitați cu două autospeciale și un SMURD, le-a fost imposibil să treacă. Așa că au fost nevoiți să inadeasca furtunurile pentru a putea stinge focul care ardea generalizat.

În casă erau două persoane inconștiente. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani și o femeie de 39 de ani, sot și sotie.

Casa a ars integral pe aproximativ 40 de metri pătrați. Vecinii spun ca familia avea curentul tăiat de doua zile și probabil totul a luat foc fie de la o lumânare fie se la soba.

Update

Din nefericire, persoanele sunt moarte. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani și o femeie de 39 de ani. Este posibil ca cei doi să fie soț și soție, deoarece au același nume de familie.

 Echipajul medical nu a putut face nimic altceva, decât să constate decesele. Urmează ca în urma cercetărilor să se stabilească în ce împrejurări a izbucnit focul.

„În urma interventiei ISU, au fost descoperite două persoane decedate, identificate de apartinatori ca proprietarii locuintei, respectiv barbat de 45 de ani si femeie de 39 de ani. Aparent, pana la acest moment, cei doi par intoxicati cu monoxid de carbon si nu ar avea urme de violenta”, transmit polițiștii ajunși la fața locului.

Potrivit anchetatorilor, cei doi erau cunoscuti cu viciul alcoolului. Din acest motiv, obișnuiau sa se certe. Locuiau intr-o casa saracacioasa, la distanță mică de locuinta fiului lor, care a și observat focul și a sunat după ajutor.

Copiii celor doi, 2 fete de 15 si 17 ani si un baiat de 19 ani, locuiau în același sat, la rude.

Casa, formată din două camere, a ars pe aproximativ 40mp.

 

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu puțin timp în urmă, la o casă din localitatea Purcăreni, chiar lângă biserică.

Din primele informații, două persoane sunt inconștiente. La fața locului intervin două autospeciale și un echipaj SMURD.

 

Video: ISU Argeș