ACUM! Carambol la Mărăcineni! Trafic îngreunat

Un accident rutier a avut loc cu puțin timp în urmă la Mărăcineni în zona Primăriei, trei mașini fiind implicate. Șoferul unei mașini ar fi oprit la trecerea de pietoni, moment în care alți doi colegi de trafic s-ar fi ciocnit din cauza nepăstrării distanței.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Traficul este îngreunat.

Pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie pe fondul condiţiilor meteorologice nefavorabile, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să se intereseze cu privire la starea meteorologică de pe traseul pe care urmează să îl parcurgă.
De asemenea, pe timpul călătoriei cu autovehiculul, şoferii sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Totodată, se recomandă păstrarea unei distanţe mai mari faţă de autovehiculele care circulă în faţă, precum şi evitarea acţionării bruşte a mecanismului de direcţie şi a sistemului de frânare al autovehiculului, pentru evitarea derapajelor necontrolate.


Foto descriptiv