(VIDEO) Cabană mistuită de flăcări. Pompierii au urcat pe jos și acționează cu lopeți și mături, în zona nefiind...

UPDATE:

8 pompieri au reușit să ajungă cu o autospeciala de teren la Corbeni. Patru dintre ei au urcat pe  jos doi km pana la cabana care ardea ca o torță, drumul fiind inaccesibil pentru vehicule. Încă se lucrează pentru stingerea incendiului care a mistuit întreaga clădire. Pompierii acționează cu materiale de prima interventie: lopeti, maturi,  pământ, în zona nefiind surse de apa. Proprietarii erau în interiorul casei de vacanta când a izbucnit incendiul. Din fericire, au reușit să se salveze și să cheme ajutoare.

Din primele informații, la cabana care a ars ajungeau frecvent patru persoane. Fiind frig, in aceasta seara au facut focul în sobă. Coșul de fum era deteriorat, au stabilit pompierii, aceasta fiind și cauza incendiului.

Arde o cabana în localitatea Corbeni, punct Chiciura. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență ( ISU) Argeș drumul nu permite accesul autospecialei in zona.

CITEȘTE ȘI ... Și-a găsit fiica înjunghiată. Crima sau sinucidere?

Potrivit apelantului, drumul nu permite accesul autospecialelor(un autocamion si o autospeciala de prima intervenție si comanda) spre zona unde se manifestă incendiului. 

 

Sursa foto/video ISU Argeș