UPDATE! Bătaia din țigănie:S-AU CAFTIT CU BOLOVANI! A crescut numărul răniților și al participanților la încăierare!

UPDATE. Marti, ora 09:30. Numărul răniților din conflictul de la Schitu Golești a crescut, un al patrulea cetățean de etnie rromă ajungând la Spitalul din Câmpulung Muscel în cusul nopții trecute. Toți cei "avariați" prezintă contuzii și răni ușoare, care nu le pun în niciun fel viața în pericol.

La Poliție, reconstiuirea evenimentelor din marea încăierare a scos la iveală că, de fapt, numărul persoanelor implicate a fost mult mai mare - undeva în jurul cifrei de 11 rromi și că în bătălia pornită de la câine s-au folosit intens bolovanii pe post de armă. După o seară lungă și zgomotoasă de audieri, s-au întocmit dosare penale pentru lovire, distrugere și violare de domiciliu.

NEWS. Luni, ora 20:00 In acest moment, politistii intervin la Schitu Golesti, unde s-a desfășurat o bătaie în toată regula în comunitatea de rromi.  Din primele informatii se pare ca 8 persoane au participat la încăierare, motivul fiind un caine lovit de unul dintre scandalagii.

Trei oameni au solicitat ajutorul medicilor si sunt deja preluati de Ambulanta. După calmarea spiritelor, restul celor nerăniți vor fi conduși frumos către Poliția Câmpulung pentru audieri.

CITESTE SI.... Ba pe-a mă-tii! Jumulește asta! A amenințat o polițistă cu moartea și l-a luat Parchetul!