Update: S-au păruit pentru un bărbat! O femeie a ajuns la spital, iar alta s-a ales cu dosar penal

Update ora 15:50

Ambele femei sunt din Pitești, iar mărul discordiei ar fi fost concubinul uneia dintre ele. După ce s-au păruit bine, femeia de 34 de ani fiind rănită și transportată la spital pentru îngrijiri medicale, amândouă au sunat la Poliție, dorind cel mai probabil, să își facă dreptate și pe cale legală. Oamenii legii au ajuns la fața locului și au reușit să le calmeze pe cele două.

Femeia de 34 de ani a ajuns la spital, iar cea de 41 de ani s-a ales cu dosar penal pentru loviri și alte violențe, după ce rivala ei, rănită, a depus plângere.

 

CITEȘTE ȘI ... Acuzaţii grave după uciderea omului de afaceri Cătălin Plăiaşu: „Mafia ţigănească este condusă de grei din Poliţia Argeş”

 

Update ora 15:15

Victima, în vârstă de 34 de ani, este conștientă. A fost transportată la Spitalul Județean. Potrivit medicilor, are un traumatism cranio-facial și hematom parietal.

Atât ea cât și agresoarea, în vârstă de 41 de ani, vor fi audiate de polițiști pentru a se afla motivul conflictului.

 

Un echipaj medical și unul al Poliției se află, în aceste momente, în zona Exercițiu din Pitești, acolo unde două femei s-au luat la bătaie.

Motivul care a condus la acest conflict nu este cunoscut momentan, cert este că ambele femei au sunat la 112, anunțând scandalul care le are ca protagoniste.

Revenim cu detalii.