Update: Arestați la domiciliu, după ce s-au atacat cu drujba și toporul

Update 9 august

Tânărul, în vârstă de 34 de ani, a contestat măsura arestării preventive dispusă de Tribunalul Argeș. Astăzi, magistrații au decis ca acesta să fie arestat la domiciliu.

De asemenea, unchiul său, cel cu care a avut conflictul, reținut ieri în aceeași speță, a fost arestat la domiciuliul.

 

UPDATE 8 august:


Scandal între unchi și nepot, din cauza unui gard.  După ce a fost externat, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, unchiul celui nemulțumit, a fost prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Arges, care a dispus retinerea pentru 24 de ore.

Reamintim că nepotulul acestuia a fost săltat de polițiști chiar în seara scandalului, ulterior fiind prezentat instanței care a dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

 

Update

Doi oameni au ajuns la spital în urma unui conflict ivit într-un cătun de țigani din Muscel.  Scandalul a izbucnit inițial intre unchi și nepot, din cauza unui gard. Pentru că și-a tăiat unchiul cu drujba, nepotul a fost reținut, pentru tentativă de omor. 

Incidentul a avut loc în localitatea Nămăești din judetul Argeș. Supărat că un gard se află pe terenul lui, un bărbat de 34 de ani a plecat un văr de-al lui de 18 ani să-l taie. Proprietarul gardului, de 46 de ani, unchiul celui nemulțumit, s-a făcut foc și pară și așa s-au luat la ceartă. Nepotul si-a atacat unchiul cu drujba și i-a provocat o rană de 5 cm în zona abdominală. Unchiul a apucat să ia un topor pe care l-a aruncat înspre tânărul de 18 ani pe care l-a rănit la brat. În aceste condiții amândoi au ajuns la spitalul din Câmpulung cu o ambulanță. De scandal a aflat tot satul care s-a strâns pe uliță.
La fața locului a ajuns și poliția care a luat la audieri mai mulți martori.
Răniții au fost investigați la spital, iar rănile nu le pun viețile în pericol. Ei vor fi audiați de poliție care a deschis deja un dosar penal pentru tentativă de omor. Bărbatul de 34 de ani a fost reținut.

 

Update

Scandalul a avut loc într-o familie de romi. Se pare că nepotul este cel care l-ar fi tăiat pe unchiul său, un bărbat în vârstă de 40 de ani. Cei doi sunt vecini și s-ar fi luat la ceartă pe amplasamentul unui gard. Tânărul și-a tăiat unchiul, cu drujba, în zona abdomenului. O a treia persoană, vecin al celor doi, care a intervenit în scandal, ar fi căzut victimă colaterală, fiind și el tăiat. 

Cele două persoane sunt conștiente, iar în aceste momente primesc îngrijiri medicale.

Tânărul se află în custodia polițiștilor.

 

Un scandal a izbucnit, în Valea Mare Pravăț, la Nămăești, acolo unde mai mulți romi s-au luat la ceartă. Potrivit anchetatorilor, conflictul a degenerat, iar oamenii s-ar fi înarmat cu drujbe și s-ar fi luat la bătaie.

Se pare că două persoane sunt rănite grav.

Revenim.