UPDATE! Accident mortal! Un bărbat și-a pierdut viața, după ce o dubă a SAS a pătruns pe sensul opus

UPDATE ORA 14:30

În urma cercetărilor, s-a stabilit că duba a derapat și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroșat pietonul. Omul se deplasa regulamentar pe carosabil.

Din nefericire, victima a decedat la spital.  Încadrarea dosarului se schimbă pe ucidere din culpă. 

Se pare că mascații se întorceau de la percheziții care au avut loc la Mușătești într-un dosar de evaziune fiscală pe furturi de lemne.

UPDATE ORA 09:30

Noi informații au apărut cu privire la accidentul care a avut loc, în această dimineață, la Mălureni. Scene demne de filmele de groază s-au petrecut la fața locului. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, este din Mălureni. Din primele informații, duba de la SAS venea dintr-o curbă la dreapta. În momentul în care victima a apărut în fața mașnii, impactul nu a putut fi evitat.

După producerea accidentului, mașina de la SAS a ajuns într-un șanț. Mascații s-au dat jos pentru a-l ajuta pe bărbatul rănit, care a fost la rândul lui aruncat pe marginea drumului. În timp ce omul era scos din șanț, o altă mașină a intrat în duba de la SAS, zona fiind extrem de periculoasă din cauza curbei respective.
În momentul în care a fost aruncat în șanț, bărbatul a fost grav rănit, o țeavă care se afla pe marginea drumului spărgându-i burta. Omului i-a fost acordat primul ajutor.

Mai mult decât atât, acesta era conștient în momentul în care a fost scos din șanț, ba chiar ar fi cerut o țigară pentru a fuma până urma să sosească ambulanța. Se pare că a fost transportat la spital în stare de conștiență.

UPDATE ORA 08:30

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani care mergea pe lângă bicicletă în momentul producerii accidentului.

În urmă cu puțin timp, un accident rutier a avut loc la Mălureni. Din primele informații, o persoană a fost accidentată de o dubă a SAS (Serviciul de Acțiuni Speciale) care se întorcea dintr-o misiune.

Se pare că persoana accidentată este în stare gravă.

Revenim.