ACUM: Bărbat împușcat la vânătoare

Update

„Bărbatul rănit la vânătoare se află în curs de investigații în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Pitești. Acesta prezintă o excoriație la nivelul toracelui și o plagă la nivelul coapsei drepte, starea lui fiind stabilă”, precizează Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt al unității medicale.

Potrivit anchetatorilor, incidentul a fost unul accidental, având loc în timpul unei partide de vânătoare autorizate. In cauza, se continuă cercetările.
 

Update

Din fericire, bărbatul este conștient, având plăgi în zona piciorului. Potrivit primelor date, este în afara oricărui pericol.

Se pare că ar fi fost împușcat accidental chiar de către un coleg cu care se afla la vânătoare.

Oamenii legii vor deschide o anchetă pentru a stabili cum s-a produs incidentul. Bărbatul va fi transportat la Spitalul Județean de către echipajul SAJ Argeș.
 

Un apel la 112 anunța, cu puțin timp în urmă, că un bărbat ar fi fost împușcat cu alice, în timp ce se afla la vânătoare. S-a întâmplat în localitatea Cerbu și se pare că bărbatul ar fi vânător.

La fața locului a fost solicitată ambulanța. De asemenea, polițiștii vor ajunge în zona respectivă pentru desfășurarea cercetărilor.

Revenim.