(video) UPDATE! CONSILIER LOCAL ÎMPUȘCAT LA VÂNĂTOARE!

UPDATE ORA 16:30

Bărbatul, care s-a împușcat accidental la vânătoare, este omul de afaceri Vali Spirea. De asemenea, acesta este consilier local în comuna Poiana Lacului și deține o sală de evenimente din localitate.

Incidentul s-a petrecut pe fondul de vânătoare Poiana Lacului, care se află pe teritoriul comunei Băbana.

Primarul comunei Poiana Lacului a confirmat pentru Sursata.ro faptul că este vorba despre Vali Spirea: „Da, este vorba despre un consilier local din Poiana Lacului. Chiar acum sunt la spital pentru mă interesa în ce stare este. Obișnuia să meargă la partide de vânătoare organizate”, a declarat edilul Ion Dumitrache pentru Sursata.ro.
 

UPDATE ORA 16:00

Conform polițiștilor, bărbatul se afla la o partidă de vânătoare autorizată. În urma cercetărilor, se va stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

UPDATE ORA 15:00

Omul se afla la vânătoare de mistreți, în momentul în care s-a produs accidentul. Potrivit medicilor, acesta s-a împușcat în cap, având o plagă destul de întinsă.

Din fericire, rana nu îi pune viața în pericol.

UPDATE 14:30

Potrivit ultimelor informații, este vorba despre un accident de vânătoare. Se pare că unui bărbat de 40 de ani, din Poiana Lacului, i s-ar fi defectat arma și ar fi explodat.

Acesta va fi transportat la spital.

Cu puțin timp în urmă, un apel la 112 anunța că un bărbat a fost împușcat la vânătoare, în pădurea Băbana.

Din spusele apelantului, omul este rănit.

Un echipaj medical  se îndreaptă la fața locului.

Revenim cu detalii.