UPDATE! IMAGINI ȘOCANTE! Văzut mort prin binoclu de către un militar

UPDATE ORA 18:00

Bărbatul a fost observat de către un militar aflat la o aplicație și care se uita printr-un binoclu. Modul în care a ales să își ia viața este șocant, omul și-a legat de picioare și o plasă plină cu pietre, așa cum se poate observa și din imaginile surprinse. Ajunși la fața locului, pompierii l-au ridicat, iar medicii au constatat că decesul se instalase de câteva ore.

UPDATE

Din păcate, medicii nu l-au putut salva, fiind declarat decesul. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Curtea de Argeș. Omul a fost văzut de o persoană care stătea la balcon și ar fi zărit victima prin binoclu. Persoana respectivă a sunat imediat la 112.

Victima locuia cu părinții. Încă de ieri dispăruse de acasă, iar astăzi tatăl lui a sosit la Poliție să îi declare dispariția, chiar înainte de apelul la 112 care anunța tragedia. Se pare că bărbatul trecea printr-o depresie, iar în ultima vreme renunțase la tratamentul prescris de medici.

Cu puțin timp în urmă, într-un apel la 112 se anunța că un bărbat a fost găsit spânzurat de balustrada barajului din Curtea de Argeș, în zona Fabricii de proteine.

Un echipaj SMURD și polițiștii se deplasează la fața locului.

Revenim.