În arest 30 de zile! Și-a înjunghiat cumnatul

UPDATE, 4 aprilie:

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, acuzat de tentativa de omor, a fost prezentat astăzi Tribunalului Arges, care a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile.

 

Update

Potrivit primelor cercetări, se pare că bărbatul de 31 de ani, înjunghiat noaptea trecută la Lunca Corbului, a mers acasă la sora lui, iar acolo a băut cu cumnatul său. De la distracție la scandal a fost un singur pas. Astfel, după ce și-au astâmpărat „setea”, pe la miezul nopții s-au luat la harță. Cu mintea îmbibată de alcool, cumnatul victimei a luat un cuțit și i l-a înfipt în hemitorace musafirului, care s-a ales cu două plăgi de aproximativ 5 cm ( hemitorace drept și  hemitorace stâng).

Bărbatul a ajuns la Spitalul Județean cu un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. A primit îngrijiri medicale la secția UPU, iar apoi a ajuns la secția de Chirurgie, unde a fost cusut. Din fericire, starea lui este bună, iar rănile nu îi pun în pericol viața.

De asemenea, victimei, care are antecedente de furt și tentativă de viol, i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, reieșind un rezultat de 3,8 alcoolemie în sânge.

Cumantul bărbatului, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, cercetările fiind desfășurate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești,  și de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, în baza delegării.

În această dimineață, în urma administrării materialului probator, al doilea bărbat, de 39 de ani, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore”, transmit polițiștii argeșeni.


 


Stire initiala

În această noapte, polițiștii aflați în patrulare în localitatea Lunca Corbului, au găsit un bărbat înjunghiat în zona toracelui. Se pare că omul ar fi fost implicat într-un conflict cu un cumnat, iar scandalul ar fi degenerat. Din primele informații, bărbatul este conștient. Polițiștii i-au acordat primul ajutor pentru oprirea hemoragiei. De asemenea, la scurt timp de la găsirea victimei, oamenii legii l-au prins pe agresor.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Potrivit medicilor, bărbatul prezintă două plăgi la nivelul toracelui. În aceste momente este stabil hemodinamic, a primit îngrjiri medicale și este transportat la spital.