S-a ferit de coronavirus și a murit electrocutat

Update ora 13:30


Se pare că de aproximativ două săptămâni, bărbatul din Pitești se retrăsese cu familia la casa de la țară, din Negrași, dorind în acest fel să se ferească de pericolul generat de pandemia de coronavirus. Piteșteanul s-a gândit că ar fi benefic și pentru copilul lui să stea la aer, în curte.

Astăzi a hotărât să meargă la pește, la un lac aflat în apropierea casei. Nu știa, însă, că ferindu-se de pericolul noului virus, va ajunge să sfârșească electrocutat.

Reamintim că din primele cercetări reiese că bărbatul ar fi atins cu undița un cablu electric de medie tensiune.

Update ora 13:00

Din nefericire, efortul medicilor de a-l salva pe bărbatul de 36 de ani a fost în zadar, fiind nevoiți să declare decesul.

Rămâne ca ancheta să stabilească în mod exact cum a avut loc această tragedie.

 

Update ora 12:45


Potrivit primelor date, este vorba despre un piteștean de 36 de ani, care ar fi atins cu undița un cablu electric de medie tensiune. Se pare că bărbatul se afla la pescuit cu socrul lui. Acesta i-a făcut manevre de resuscitare până la sosirea polițiștilor, iar ulterior au fost continuate atât de oamenii legii, cât și de echipajul medical SMURD solicitat la fața locului.
Manevrele de resuscitare sunt în curs.

 

Un apel la 112 anunța, în urmă cu puțin timp, că un bărbat de 36 de ani s-ar fi electrocutat în timp ce se afla pe lac la pescuit, în comuna Negrași.

CITEȘTE ȘI ... Un lanț de supermarketuri plafonează prețurile pentru până la 500 de produse

 

Se pare că omul este în stop cardio-respirator, iar acum i se efectuează manevre de resuscitare.

La fața locului se află un echipaj SMURD TIM.

Revenim.