UPDATE! Bătrânul dispărut de acasă a fost găsit!

UPDATE ORA 20:00

În urma verificărilor medicale, a reieșit că bătrânul este hipotermic și hipoglicemic. Cu toate acestea, omul a refuzat internarea.

UPDATE ORA 18:00

Din fericire, bătrânul a fost găsit într-o zonă împădurită din Mușătești. Nu prezintă urme de violență și nu a fost victima vreunei infracțiuni. Acesta va fi consultat de echipajul medical aflat la fața locului.

UPDATE ORA 16:35

Omul nu a fost găsit nici până la această oră. Cei care l-au văzut pe bărbat sau au informații cu privire la dispariția lui sunt rugați să sune la 112.

Semnalmente: înălţime 1,65-1,70 m, aproximativ 60-65 kg, păr grizonat, sprâncene și barbă albe.
Semne particulare: probleme la ochiul drept, probleme de auz.
Vestimentație: haină de fâș de culoare albastră, pantalon de stofă de culoare albastru, cizme de cauciuc negre, caciulă din blană de miel.

UPDATE ORA 12:00

Bărbatul, în vârstă de 84 de ani, a plecat de acasă în cursul zilei de ieri, spre Valea Iașului pentru a vizita niște rude. În jurul orei 16:00, Gheorghe Preoteasa a fost văzut la o stâna aflată între cele două localități. De atunci, nu se mai știe nimic de el.

Văzând că nu mai ajunge acasă, familia l-a căutat seara trecută, iar astăzi a sesizat Poliția. Oamenii legii și jandarmii îl caută pe bărbat și în zona Valea Iașului, dar și în zona Mușătești.

Un bărbat din Mușătești este căutat în aceste momente de către forțele de ordine, după ce a fost dat dispărut de familie.

Se acționează în pădurile din împrejurimile locuinței bărbatului. Pentru căutarea lui s-au format echipe mixte alcătuite din jandarmi și pompieri.

La căutări participă și rudele și vecinii bărbatului.

Revenim.