Tragedie în Ajunul Bobotezei! Nu a mai suportat durerile și s-a aruncat în fântână

Update ora 10:55

Din păcate, bărbatul de 67 de ani nu a putut fi salvat. Medicii de pe ambulanță au fost nevoiți să declare decesul.

Update ora 10:15

Bărbatul este în stop cardio-respirator, iar în aceste momente i se fac manevre de resuscitare de către echipajul SMURD. Este vorba despre un bărbat de 67 de ani, care se pare că este depresiv. De asemenea, acesta ar fi amenințat în repetate rânduri că se va sinucide. În această dimineață, soția și cumnatul bărbatului, care se întorceau de la Curtea de Argeș unde au fost plecați pentru a trimite un colet, au găsit papucii omului lângă fântână și capacul ridicat.

Un vecin a sărit în ajutorul lor și a adus o scară, reușind să îl scoată pe bărbat. Tot acesta a început manevrele de resuscitare, care au fost apoi continuate de către polițiști, dar și de către echipajul medical de pe ambulanță.

Potrivit rudelor, omul acuza de ceva timp o durere în tot corpul. În urma analizelor nu a reieșit că ar suferi de vreo boală. Cu toate acestea, se plângea că se omoară din cauza durerilor insuportabile. Urma să fie dus la psihiatrie pentru un consult.

În aceste momente, se continuă manevrele de resuscitare.


 

Un apel la 112 anunța, în această dimineață, că un bărbat a căzut într-o fântână de aproximativ 12 metri și diametrul de aproximativ un metru. S-a întâmplat în comuna Băiculești, sat Tutuna.

La fața locului intervin un echipaj cu o autospecială, un echipaj SMURD și unul al SAJ.

Se pare că bărbatul a fost scos de către localnici și este inconștient.

Momentan, nu se știe cu certitudine cum a ajuns bărbatul să cadă în puț, dar prima ipoteză luată în calcul este că ar fi vrut să se sinucidă.

 

Foto ISU ARGEȘ