Update: Accident mortal! O șoferiță și-a pierdut viața

Update 24 octombrie

Tânăra care pe data de 18 octombrie a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident rutier, și-a pierdut viața. Fata, în vârstă de 23 de ani, din Stoenești, a fost în comă până miercuri, atunci când a murit. 

CITEȘTE ȘI ... Drogată și violată! Părinții minorei acuză și oamenii legii: „A fost bătută de poliţişti, că a fugit“

 

Reamintim că mașina pe care tânăra o conducea a ajuns într-o râpă adâncă de aproximativ 10 metri. Așa cum anunțau anchetatorii imediat după producerea accidentului, cercetările arătau că șoferița nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la stânga și ar fi pierdut controlul asupra volanului, iar apoi ar fi sărit de pe un pod.

 


 

Știre inițială

Update

La volanul mașinii se afla o șoferiță, în vârstă de 23 de ani, din Stoenești. Se pare că starea acesteia este gravă, fiind transportată de urgență la spital.

Potrivit anchetatorilor, din primele cercetări reiese că tânăra nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la stânga și ar fi pierdut controlul asupra volanului, moment în care ar fi sărit de pe un pod, ajungând cu mașina într-o râpă adâncă de aproximativ 10 metri.

Se pare că șoferița lucrează la Mănăstirea Piscul Negru, de unde ar fi plecat în această dimineață. La fața locului a ajuns și iubitul fetei, care lucrează împreună cu ea.

 


 

Urgență în această dimineață la Piscul Negru, pe DN7C- Transfăgărășan. Potrivit unui apel la 112, un autoturism a căzut în râpă. Se pare că în autoturism se află o singură persoană, și anume conducătorul auto. Din primele informații, persoana respectivă este rănită, dar conștientă.

La locul solicitării  intervin polițiști, pompieri de la Curtea de Argeș, cu o autospeciala, dar și un echipaj Smurd, de la  Cota 2000.