(video) A vrut să își spele bolidul de mii de euro într-un râu! A trăit însă cel mai negru coșmar

UPDATE

Un bărbat care a plătit aproape 10.000 de euro pentru mașina dorită a crezut că va ieși mai ieftin dacă va merge să o spele în apele râului Târgului, care străbate municipiul Câmpulung Muscel. Șoferul autoturismului Volkswagen Touareg a fost însoțit de un prieten în această aventură, care a continuat cu un apel la 112, după ce au văzut că nu pot ieși cu bolidul din apă.

Pentru extragerea maşinii s-a apelai iniţial la o platformă specială. Procedura a eşuat, iar SUV-ul a fost scos în cele din urmă cu un utilaj al pompierilor argeşeni.

“Au intrat în apă să spele maşina din câte am înţeles şi n-au mai putut să o scoată. S-a oprit uzinarea apei pentru că debitul era mare şi s-a încercat, în primă fază, extragerea autoturismului din apă cu ajutorul unui troliu electric de pe o platformă. S-a rupt cablul, iar ulterior maşina a fost extrasă din apă cu autospeciala ISU”, a precizat sublocotenentul Ionuţ Tunaru, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş pentru jurnaliștii de la “Adevărul”.

Intervenţia a durat aproape două ore.


Sursa: antena3.ro

Update

Șoferul autoturismului a forțat trecerea prin albia râului, însă volumul apei a început să crească brusc și nu a mai putut înainta. Motorul mașinii s-a oprit și deși a încercat de mai multe ori să o repornească, nu a reușit. A chemat autoritățile, iar la locul incidentului au ajuns atât salvatorii militari de la Detaşamentul din Câmpulung, un echipaj SMURD, poliția, dar şi un echipaj al Jandermeriei.

Inițial s-a încercat scoaterea autoturismului cu o mașină de teren, însă, pentru că nu s-a putut, pompierii au intervenit cu o autoutilitară.

Pe scaunul din dreapta șoferului se mai afla un pasager.


 

Un apel la 112 anunța, în urmă cu puțin timp, că un autoturism a rămas blocat în râul Târgului, în municipiul Câmpulung. Potrivit primelor informații, două persoane sunt în mașină.

Au fost luate măsuri pentru oprirea uzinării apei.

CITEȘTE ȘI ... În Bradu: Mașină cuprinsă de flăcări (VIDEO)

 

Intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung și o ambulanță SMURD.