(video) Amalia Năstase:”Măcar în al 13-lea ceas, începem să facem ce trebuia acum 27 de ani! ”

În aceste momente, fosta soție a tenismenului Ilie Năstase și ambasador al campaniei de reducere a mortalității infantile ”Salvați Copiii” România, Amalia Năstase, se află în vizită la Spitalul Județean Argeș.


Aceasta, împreună cu Gabriela Alexandrescu - Președinte Executiv Organizația ”Salvați Copiii” România, au ajuns în județul nostru având un scop sigur, dotarea cu echipament performant a Secției de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Pitești.
Alături de reprezentanții Organizației Salvați Copiii se află Dumitra Sima - Președinte ”Salvați Copiii” Argeș, Dan Manu - președintele C.J. Argeș, Adriana Molfea - manager interimar Spitalul Județean de Urgență Pitești și Dr. Mihaela Vintilă - șef Secție Neonatologie Spitalul Județean de Urgență Pitești. 

În conferința de presă, Amalia Năstase, ambasador al campaniei de reducere a mortalității infantile ”Salvați Copiii” România, a ținut să precizeze că România este țara cu un sondat trist. Avem cele mai multe tinere care devin mame până la vârsta de 18 ani.

De la ora 12:00, echipa Organizației Salvați Copiii, împreună cu reprezentanții Argeșului, vor face o vizită în Secția de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Pitești.


 

CITEȘTE ȘI ... Încă o modificare importantă în traficul din Pitești!

Astfel, secția va fi utilată cu echipament de îngrijire intensivă nou-născuţi, respectiv o masă radiantă cu modul de resuscitare pentru salvarea copiilor născuți prematur.

Nu este pentru prima dată când Organizația Salvați Copiii donează pentru Spitalul Județean de Urgență Pitești. 2018 reprezintă al 5-lea an consecutiv cand Sectia de Neonatologie este dotata cu aparate necesare micuților nostrii.