UPDATE: Au scăpat fără răni grave după au fost scoși de sub dărâmături!

UPDATE:  Potrivit reprezentanților ISU,  șoferul basculantei a vrut să treacă pe un drum îngust pe sub arcada din beton a unui pod ce se afla în apropiere de curtea unei foste societăți comerciale. În timp ce încerca să traverseze drumul îngust, șoferul care mai avea un pasager, ar fi lovit arcada din beton a podului ce s-a surpat pe ei. În urma acestui accident, șoferul de 21 de ani a fost transportat la spital pentru investigații supșimentare, iar celălalt bărbat ce a fost descarcerat la fața locului a fost preluat de medici și dus la Spitalul Județean.

UPDATE:  A fost scos și șoferul în vârstă de 21 de ani. Este conștient. A fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă și transportat la spital pentru investigații suplimentare.

UPDATE: Una dintre cele două persoane prinse sub camion a reușit să iasă, iar cea de-a doua victimă este prinsă de la brâu în jos în cabina camionului peste care a căzut un zid.

Cu puțin timp în urmă,  o basculantă s-a răsturnat de pe un pod care s-a rupt, la Malu Vânăt, în comuna Merișani.

Au fost surprinse sub un pod două victime. Intervin o autospecială de descarcerare, o autospecială, un echipaj SMURD de terapie intensiva mobilă și o autospecială de descarcerare grea și multirisc. Vom reveni cu amănunte!

 

foto: ISU Argeș